Social Selling, iedereen heeft het erover en ook jij weet dat het leads oplevert. Maar het is zo verschrikkelijk veel werk om het iedere dag bij te houden.

Je wil je netwerk laten groeien. Het lukt vaak wel een tijd om iedere dag wat connectie verzoeken uit te sturen met een persoonlijk bericht. Na een tijdje komt alleen de klad erin. En iedereen een felicitatie sturen op zijn of haar verjaardag? Te veel werk. Om nog maar te zwijgen over het continu in contact blijven met je netwerk.

Dat kan anders! Stryfes heeft een Social Selling Machine ontwikkeld, een combinatie van ijzersterke tools, die jou helpen om social selling een stuk makkelijker en vooral sneller te maken.

Dit is hoe het werkt

We starten met een sessie waarin je in sneltreinvaart door alle aspecten van social selling wordt meegenomen. Daarna bepalen we hoe jouw machine ingericht moet worden en hoe jij het liefst werkt. Het inrichten van de machine is de volgende stap. Daar hoef jij niet voor te doen, dat doet Stryfes. Als dat klaar is leveren we de machine aan je op, leggen uit hoe het werkt en dan ga je direct aan de slag.

Een set aan tools

Je struikelt bijna over alle tools op de markt die social selling makkelijker maken. Misschien heb je ze al eens gebruikt. Geen van allen blinken ze uit in alle onderdelen. Dat betekent dat je meerdere tools naast elkaar nodig hebt. Maar welke dan? En hoe zorg je dat het eenvoudig werkt.

Dat heeft Stryfes opgelost. We hebben de meest gebruiksvriendelijke tools geselecteerd en verbinden ze met elkaar. Je ziet eigenlijk maar één tool, maar hebt wel alle top functionaliteit van de combinatie. Handig toch?

Dit wil ik!

Dan gaan we aan de slag.

Vul het formulier in en je ontvangt van Stryfes een offerte voor de Social Selling Machine.

Het bouwen van jouw machine kost 2985 euro. De tools schaf je zelf direct aan bij de leverancier. Zo blijf je volledig in controle over jouw machine.

Nadat je de offerte hebt ondertekend, plannen we samen de dag in. Bijna altijd kan dat binnen 4 weken.

Hanneke-Vogels-Sales-Strategist-2

Hanneke Vogels

Sales Technology Director

Stryfes heeft een no SPAM policy: jouw gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te nemen.