De dooddoener “geen enkel bedrijf is hetzelfde” ken je nu wel. Veel tool leveranciers gebruiken het tegenovergestelde “werkt voor iedereen”. Jij weet dat het onzin is. Met zoveel tools op de markt, is er voor ieder wat wils. Maar dan moet je wel weten wat de verschillen zijn.

Onze selectie service brengt alle eisen en wensen in overzicht. Dat zijn natuurlijk de wensen van Sales zelf, maar we nodigen ook inkoop, compliance en andere stakeholders uit om hun inbreng te geven. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke tool past.

Daar zoeken we vervolgens de drie beste tools bij. We verzorgen demo’s en – als je dat wil – een RFP. Het doel een tool te selecteren die bij jouw bedrijf past en jaren mee gaat.

Als je eenmaal gekozen hebt, begeleiden we ook de aanschaf. Soms betekent dat ook contracting die recht doet aan de AVG en natuurlijk jullie eigen inkoop regels.

De kosten van de selectie zijn afhankelijk van jouw organisatie. Het aantal stakeholders en de soort tool zijn de grootste beïnvloeders. Een simpel selectietraject kost 1.500,-. Een selectietraject bij een grote organisatie met veel stakeholders lukt bijna altijd voor ongeveer 5.000,-.

Wil je hulp bij het selecteren van de juiste tool?

Sales Tech Services

Dit zijn de andere services die jouw Sales sneller en beter maken

Implementatie

Tool aangeschaft. Nu begint het echte werk: de implementatie. Die valt uiteen in 2 fases: de technische implementatie en de functionele.

Adoptie

De tool is live. Maar niemand gebruikt het dan nog. En dat is wel het doel. Allereerst trainen we daarom de door jou aangewezen Tool Admin.

Optimalisatie

Veel organisatie hebben iemand die Sales helpt bij functionele en technische vragen en problemen in hun Sales Tech. Maar stel dat je die niet hebt?

Wat nu?

Nu sta je voor een keuze.

Of je klikt ons weg en gaat door met je dag.

Terug naar je oude gewoontes, terug naar tijdverspilling, terug naar blijvende werkdruk.

Of…

Je plant een vrijblijvende kennismaking met ons in. Meer hoef je niet te doen.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Hanneke-Vogels-Sales-Strategist-2

Hanneke Vogels

Sales Technology Director

Stryfes heeft een no SPAM policy: jouw gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te nemen.