De tool is live. Maar niemand gebruikt het dan nog. En dat is wel het doel. Allereerst trainen we daarom de door jou aangewezen Tool Admin. Heb je die niet en heb je die wel nodig? Kijk dan ook even bij onze support services.

Daarna trainen we jouw gebruikers. Dat doen we niet door een traditionele training. We maken altijd een sales playbook. Als je die al hebt, dan vullen wij alle tool informatie daarin aan. Net zo prettig. Als laatste organiseren we nog een korte introductie om de adoptie af te ronden (het liefst met taart).

En dan gaan jullie aan het werk en leunen wij achter over…

Totdat je ons belt of mailt met vragen. Want nazorg hoort natuurlijk bij onze werkzaamheden. Wij zijn altijd nog een week beschikbaar. Of langer, als jij dat nodig vindt.

Sales Tech Services

Dit zijn de andere services die jou Sales sneller en beter maken

Selectie

Met zoveel tools op de markt, is er voor ieder wat wils. Maar dan moet je wel weten wat de verschillen zijn. Wij helpen je met de juiste keuze maken.

Implementatie

Tool aangeschaft en dat begint het echte werk: de implementatie. Die valt uiteen in 2 fases: de technische implementatie en de functionele.

Optimalisatie

Veel organisatie hebben iemand die Sales helpt bij functionele en technische vragen en problemen in hun Sales Tech. Maar stel dat je die niet hebt?

Wat nu?

Nu sta je voor een keuze.

Of je klikt ons weg en gaat door met je dag.

Terug naar je oude gewoontes, terug naar tijdverspilling, terug naar blijvende werkdruk.

Of…

Je plant een vrijblijvende kennismaking met ons in. Meer hoef je niet te doen.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Hanneke-Vogels-Sales-Strategist-2

Hanneke Vogels

Sales Technology Director

Stryfes heeft een no SPAM policy: jouw gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te nemen.