De Disclaimer van de Stryfes publicaties

Het kan en moet anders

Het internet staat vol met informatie. Er is geen toegangscontrole voor het plaatsen van informatie, je mening of zelfs volslagen onzin. Het kan en mag. Het vrije internet. En dan doet Stryfes ook nog een duit in het zakje. Waarom?

Omdat we bij Stryfes vinden dat de informatie over Sales eenzijdig is. Dat veel bedrijven succesvoller zijn als ze echt Sales inzetten. Oude trucs werken niet meer en de kosten van het verkopen van producten en diensten zijn te hoog. Dat kan en moet anders.

Daarom delen we onze inzichten met de wereld. Met jou. Deze disclaimer plaatst de artikelen van Stryfes in het juiste perspectief. Lees dus nog even verder zodat je begrijpt hoe we schrijven.

Snacks die je aan het denken zetten

Stryfes stelt in haar artikelen zaken aan de kaak. We geven andere inzichten over onderwerpen die veel beschreven zijn. We brengen verkoop, economie, psychologie en technologie bij elkaar. Want die zijn allemaal met elkaar verbonden. De artikelen van Stryfes samen vormen geen volledig handboek, maar een verzameling van inzichten. Het zijn snacks die je aan het denken zetten en mogelijk zelfs tot actie laten overgaan. Dat laatste is ons doel, maar als je alleen al je eigen aanpak op het onderwerp dat we beschrijven onder de loep neemt en besluit dat we geen gelijk hebben, top. Wees kritisch.

Door deze insteek zijn de artikelen van Stryfes dus ook van nature prikkelend. Het is stof tot nadenken. Laat je het ons weten of we daarin slagen?

Wil je op de hoogte blijven van onze publicaties en inzichten?

Schrijf je dan in voor:
Sharing Insights

Schrijf je in voor onze publicaties:

Wil je op de hoogte blijven van onze publicaties?

Ontvang onze laatste alerts direct in jouw mailbox.