90% van de zakelijk dienstverleners is niet tevreden over haar resultaten

De opmars van technologie heeft de B2C verkopen drastisch heeft veranderd. Er is een heel legioen nieuwe bedrijven ontstaan die flinke omzetten noteren. Maar de B2B Sales is tot op heden nauwelijks veranderd. We verkopen nog steeds via de welbekende route: persoonlijk. Dit is niet schaalbaar, ongelooflijk duur en bovenal: het tergt de klant. De klant is allang niet meer gediend van de trucen die ze voorgeschoteld krijgen.

90% van de zakelijk dienstverleners (zoals tech, HR services en financiële dienstverlening) is niet tevreden over haar commerciële resultaten. Ze willen of moeten meer. Ze weten dat er ruimte is in de markt en voelen de pijn van kosten van verkoop.

Twee keer harder groeien dan je markt

Radicaal betere resultaten bereik je niet door kleine stappen te zetten. Het vraagt om fundamentele veranderingen. Hoe verlaag je de Cost of Sale, groeit je omzet radicaal en voer je een fundamentele change uit terwijl je ondertussen nog steeds flinke omzetten moet noteren? Het is een op het oog niet te doorbreken cirkel…

Stryfes gelooft en belooft dat je twee keer harder kan groeien dan jouw markt. Dat kan met een 30% lagere Cost per Sale. Binnen 1 jaar. Een stevig statement dat uitleg vraagt.

Technologie heeft een centrale rol

De ogenschijnlijke contradictie van meer verkopen en flinke reductie van de Cost of Sales zorgt er voor dat technologie een centrale plaats inneemt in onze aanpak. Niet omdat we tech zo gaaf vinden, maar vooral door de oneindige mogelijkheden van digitale toepassingen. De automatiseringsgraad van B2B Sales is op dit moment bijzonder laag. De best presterende bedrijven in de markt in 2025 zijn degenen die technologie hebben omarmd. Sales drijft de prestaties van bedrijven. Ergo, de juiste toepassing van technologie in Sales is key tot het bemachtigen van de leidende rol in jouw markt.

Verandering in warpspeed

En een verandering terwijl de winkel open is, dat kan echt alleen als je de pleister er snel aftrekt. Langzaam veranderen gaat gewoon niet. Echt niet. Daarvoor verandert de wereld te snel. Als je stap voor stap voorwaarts gaat, haalt de concurrentie je in. Daarom werkt Stryfes in korte projecten, waarbij snelheid prevaleert boven volledigheid. Die laatste 10% kost namelijk vaak 40% van de tijd om een plan te maken en uit te voeren. Voor je het weet, is er al weer iets anders dat je aandacht vraagt en verdwijnt het dikke rapport in de la. Pragmatisme en snelheid leveren voorsprong.

Join our legion of outperformers

Dat de aanpak werkt hebben de consultants in de afgelopen 20 jaar meerdere malen bewezen in hun managementrollen bij zakelijk dienstverleners. En nu is Stryfes er om een legioen aan outperformers te creëren.

Radicale groei start hier.