Bij Stryfes streven we ernaar om de nieuwste technologieën te implementeren die sales teams helpen om hun focus te behouden op het ondersteunen van klanten. Onze medeoprichter, Hanneke Vogels, heeft dit onlangs gedemonstreerd door social selling op LinkedIn te automatiseren, waardoor ze een constante stroom van warme leads genereert​.

Social Selling is een complex proces, en Hanneke begreep het belang van het hebben van een consistente stroom van hoogwaardige leads. Ze maakte gebruik van veel tools, omdat er niet één enkele tool was die het hele verkoopproces kon afhandelen. Deze tools hielpen haar met leadgeneratie, datamanagement, outreach-campagnes en teamcommunicatie. Maar het gebruik van deze verschillende tools bracht uitdagingen met zich mee, zoals te veel gesprekken zonder een manier om ze te beheren, data die niet geïntegreerd was tussen alle gebruikte tools, en tijdrovende handmatige processen​.

Om deze uitdagingen aan te pakken, zocht Hanneke naar een nieuwe tool die haar zou helpen om al haar sociale verkoopactiviteiten op één plaats te beheren. Deze tool moest ook gemakkelijk kunnen integreren in haar huidige workflow. Dit leidde haar naar LeadDelta. Wij bij Stryfes gebruiken nu LeadDelta als het centrale platform voor alle gesprekken. De slimme inbox stelt ons in staat om onze gesprekken te beheren met tags en filters. Bovendien besparen we uren per week op repetitieve taken dankzij de integraties die in onze workflow zijn opgenomen​.

We gebruiken Zapier-integraties om onze tools te linken met LeadDelta en geautomatiseerde workflows te creëren. Met een eenvoudige tag kunnen we verschillende acties activeren, zoals geautomatiseerde campagnes of data-exporten. Er zijn drie kernintegraties die we in onze workflow gebruiken: ‘Watchers’, ‘Lead To Campaign’ en ‘Data To CRM’​.

We hebben een onderling verbonden systeem van tools opgebouwd dat ons waardevolle tijd bespaart. We hoeven niet te wisselen tussen taken en ons zorgen te maken of de juiste persoon het juiste bericht heeft ontvangen. LeadDelta is een integraal onderdeel geworden van onze werkwijze en we blijven deze tool uitbreiden.

De set aan tool implementeren we ook bij onze klanten die hun Social Selling naar het volgende niveau willen brengen.

Wil je meer weten over LeadDelta en de wereld van social selling, kijk dan deze webinar van LeadDelta met Hanneke terug: https://leaddelta.com/automate-social-selling/

leaddelta.com
How Hanneke Vogels Automated Her Social Selling Workflow
leaddelta.com

Jij bent geen techie. Toch?
Salesleider – dat ben je

Maar ook jij weet: de strijd om de harten van je klanten te winnen gebeurt tegenwoordig op het digitale veld. Weet je wie die strijd wint? De bedrijven die tech en tools inzetten om hun marketing en sales te doen. Die zijn 5x zo succesvol als hun analoge concurrenten. No Joke, 5x.

Winnen? Dat willen we allemaal.

Het uitkiezen, implementeren en de adoptie van die tech stack? Dat wil niemand. Behalve wij. Wij, Stryfes, helpen bedrijven om meer sales binnen te halen in minder tijd. Alles dankzij sales tools en tech. Is dat wat je wilt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wil je op de hoogte blijven van onze publicaties?

Ontvang onze laatste alerts direct in jouw mailbox.