LinkedIn is een belangrijk platform voor Sales.

Of je het nu gebruikt als een Rolodex om iedereen op te zoeken en achtergrond informatie te krijgen of om daadwerkelijk connecties aan te gaan. Of dat je het gebruikt als tool om via content in contact te komen met jouw doelgroep.

In beide gevallen geeft LinkedIn je leads. Maar LinkedIn heeft een eigen ritme en spelregels. Een van die regels is het posten op de juiste tijd. Dus als je content maakt voor LinkedIn en je wil je doelgroep maximaal bereiken, is het posten op het juiste tijdstip een must.

Maar in de overvolle agenda’s van iedereen lastig om dit consequent te doen. Hiervoor zijn er nu content schedulers. En dat zijn er heel veel. Stryfes heeft ze allemaal getest. We zijn nu eenmaal nieuwsgierig.

Seenly Features

  • Smart Scheduling helpt je de juiste tijden te kiezen
  • Mentions en tags kunnen de meeste tools niet, maar Seenly wel
  • Simple User Interface helpt je om de tool direct te snappen
  • Alles wat je wil bijvoegen (zoals images of carrossels) werkt top
  • Geschikt voor 1 of meerdere mensen
  • Gratis voor individuen, goedkoop voor teams

Oja, binnenkort voegen ze de reporting tool toe die Shield overbodig maakt.

Hanneke Vogels - Sales Strategist - Helpen

Sales Strategist

Waar kan ik je mee helpen?

Seenly Kosten

De basisversie van deze tool is gratis. En voor heel veel mensen is dat al genoeg. Daarna heeft Seenly nog 1 andere pakket.

Free (gratis):
Ideaal als je maar 3 posts per maand wil publiceren op maximaal 3 verschillende Social accounts. In deze gratis versie zit ook de handige kalender om je posts op het juiste moment te publiceren. Dit werkt goed voor bijvoorbeeld individuele accountmanagers of andere sales functies.

Public ($ 30,-):
Publiceer je heel veel artikelen en wil je hier ook meer vrijheid in hebben dan is het Seenly Publish pakket het juiste pakket. Hier ben je niet gebonden aan aantallen en kan je dus gebruik maken van ongelimiteerde Social Accounts & ongelimiteerde geagendeerde Doordat je gebruik kan maken van ongelimiteerde accounts is het Public account ideaal voor bedrijven met meerdere Sales Representatives

Door de eenvoudige opzet van het prijsplan en de relatief lage kosten als je het gebruikt voor het team is de Public versie al snel de jusite keuze.

Advies van Stryfes:

De top pick van Stryfes is: SEENLY

En dus niet de (wellicht) bekende namen als Hootsuite, Buffer, SocialPilot, Meet Edgar of Socialoomph.

Stryfes heeft een unieke korting bedongen waarbij je boven op de trial van 14 dagen nog 5% korting krijgt op de maandelijkse kosten. Daarmee worden de kosten dus 28,50 USD.

Wil je een persoonlijk advies? Neem contact op met een Sales Strategist van Stryfes. Je kunt dan direct een afspraak inplannen.

Hanneke Vogels - Sales Strategist - Helpen

Sales Strategist

Waar kan ik je mee helpen?

Op zoek naar een overzicht van alle verschillende content tools? Een van onze Sales Strategist verteld je graag meer.

Jij bent geen techie. Toch?
Salesleider – dat ben je

Maar ook jij weet: de strijd om de harten van je klanten te winnen gebeurt tegenwoordig op het digitale veld. Weet je wie die strijd wint? De bedrijven die tech en tools inzetten om hun marketing en sales te doen. Die zijn 5x zo succesvol als hun analoge concurrenten. No Joke, 5x.

Winnen? Dat willen we allemaal.

Het uitkiezen, implementeren en de adoptie van die tech stack? Dat wil niemand. Behalve wij. Wij, Stryfes, helpen bedrijven om meer sales binnen te halen in minder tijd. Alles dankzij sales tools en tech. Is dat wat je wilt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wil je op de hoogte blijven van onze publicaties?

Ontvang onze laatste alerts direct in jouw mailbox.