De uitdaging

In de afgelopen 20 jaar is Avisi uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in het ontwikkelen van software. Inmiddels zijn ruim 100 medewerkers voor onze klanten bezig met het bouwen van impactfull software. Echter op commercieel vlak hebben we ons onvoldoende kunnen ontwikkelen. We missen het commerciële bloed. We waren op zoek naar een partij die ons kon helpen om door te kunnen blijven groeien.

Cross Sell

Hoe zorgen we dat de Avisi klanten verschillende diensten afnemen?

1 Marktbenadering

Hoe zorgen we dat het voor klanten helder is dat we 1 Avisi zijn?

Voorspelbaar proces

Hoe realiseert Avisi een voorspelbaar commercieel proces?

“Stryfes weet op een heldere manier onze lange termijnstrategie te koppelen aan onze dagelijkse commerciële operatie.
Hierdoor voelt iedereen zich verbonden met onze missie”

Stryfes - Jan Bakker - Avisi
Jan Bakker

CEO, Avisi

De aanpak

Door de Stryfes methodiek worden we aan de hand genomen en leren het zelf te doen.

De analyse fase heeft Stryfes binnen 3 weken afgerond. De analyse fase, in belangrijke mate online door de Corona pandemie, bestond uit interviews (directie, management en medewerkers), brainstorm sessies en een eindpresentatie. Het was geweldig om te zien dat binnen 3 weken zoveel medewerkers betrokken werden en een haarscherpe conclusie kon worden vastgesteld.

Onderdeel van de conclusie was een elftal “battles”. In deze 11 “battles” werd aangegeven waar we mee aan slag moesten gaan om te verbeteren. Hele concrete aanbevelingen waar we direct mee aan de slag zijn gegaan.

1 Verhaal

Samen met Stryfes hebben we onze commerciële verhalen weer samen gebracht. Nu kunnen we optimaal gebruik maken van onze sterke naam en onze klanten helpen om nog meer impact te maken met de gebouwde software.

Klant centraal

Door het bundelen van onze commerciële activiteiten hebben we direct meer klantfocus kunnen realiseren. Deze klantfocus heeft direct gezorgd voor betere verkoopresultaten.

Conclusie

De kracht van Stryfes zit in het koppelen van lange termijnstrategie aan de dagelijkse operatie. Onze medewerkers zijn meer betrokken bij het realiseren van onze lange termijndoelstellingen. Stryfes kijkt naar de slimste route om duurzame resultaten te realiseren binnen heel Avisi. Onze commerciële organisatie is echt in de overdrive gegaan, waarbij ze in rap tempo grote veranderingen teweeg hebben gebracht. Deze verandering is door onze eigen mensen omarmd. Door een duidelijke visie staan alle neuzen dezelfde kant op. En is iedereen zich doordrongen van bijdrage die hij/zij levert.

Word een outperformer

Hanneke Vogels - Sales Strategist - Helpen

Hanneke Vogels

Sales Strategist
06-52633631

Ik ga akkoord dat Stryfes contact opneemt