Wij zijn een team van visionairs & doeners

We schrijven geen uren, maar bieden vaste methodieken die daarom ook een vaste prijs hebben. We geloven in actie boven tekentafelwerk. We gaan daarmee veel verder dan onze collega consultants. Het is de balans tussen theoretische kennis en praktijkervaring.

Realisten & pragmatici

Vrijblijvend Consult

Stryfes bouwt een legioen groeiers

Tjarko en Hanneke hebben jarenlang samengewerkt bij Internedservices, inmiddels opgenomen in KPN. Ze vinden elkaar in hun drang om bedrijven te laten groeien en hun kritische houding ten opzichte van de status quo. Na de samenwerking hebben ze enkele jaren onafhankelijk van elkaar gewerkt, altijd contact gehouden.

In de zomer van 2019 troffen ze elkaar weer. Ze schreven vervolgens een business plan hoe ze het salesvak van binnenuit wilden verbeteren. Naar een nieuwe standaard wilden brengen. Vanuit de visie dat het nieuwe tijdperk wordt gedomineerd door technologie. Maar het moment was nog niet daar. Beide betrokken bij andere projecten en opdrachten en met het gevoel dat de markt er niet klaar voor was, legden ze het plan op de plank. En daar bleef het tot het voorjaar van 2020. Toen de wereld in brand stond, veel bedrijven hun opdrachten terug zagen lopen en niets meer hetzelfde was.

Stryfes zag het levenslicht en maakte direct een vliegende start. Tjarko en Hanneke zijn het gezicht van Stryfes, maar werken niet alleen. Specialisten vullen hun kennis en kunde aan zodat het totale commerciële vakgebied en technologische benodigdheden als geheel beschikbaar zijn voor de outperformers van morgen.

Founder Story
Stryfes Framework - Visionairs

Sales Digitalisation Strategy

We ontwikkelden het Sales Digitalisation Framework om duidelijkheid te geven waar en hoe digitale tools salesresultaten beïnvloeden. Wij gebruiken dit framework in de fase Vision. Als duidelijk is waar veel winst te behalen is, dan helpt het framework de juiste technologische keuzes te maken in het vormen van een visie en de impact van de toepassing vast te stellen.

Download het Framework

Waar kunnen wij je mee helpen?

Boek een afspraak