Betty Blocks Logo

Down-to-earth consultants die écht begrijpen hoe salesorganisaties opereren

Betty Blocks is een relatief jonge onderneming, met een nog jongere salesafdeling. Dat betekent dat veel processen in het hoofd zitten van medewerkers, en maar weinig is vastgelegd. Mijn belangrijkste doel was om duidelijkheid te scheppen over de verschillende interne processen, maar bovenal ook verbeteradvies te ontvangen op deze onderdelen.

De belangrijkste verassing van Stryfes is dat ze echt onwijs pragmatisch zijn. Geen high-level procesverbeteringen, maar down-to-earth, concrete suggesties waar ik iets mee kan. Typische consultants blijven hangen in structuur of proces, en maken nooit de vertaling naar de operatie. Stryfes heeft laten zien dat ze echt begrijpen hoe een salesafdeling werkt, en dat je met pragmatische suggesties een wereld van verschil kan maken.

Ralph Duin - VP Sales Betty Blocks

Ralph Duin
Vice President Sales
Betty Blocks

Presscloud Logo

Baanbrekend, innovatief en snel

We liepen met onze startup Presscloud tegen de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we meer mensen helpen met hun PR-uitdagingen? Ons sales- en onboarding-proces waren stroperig, kostten teveel tijd en leken niet efficiënt. We hadden het idee dat onze aanpak slimmer kon. Maar hoe? Dankzij Stryfes hebben we het over een compleet andere boeg gegooid – en is onze aanpak slimmer, sneller en beter geworden. We zijn deze aanpak nu aan het implementeren, dus op weg om dat doel te bereiken.

Al in de eerste sessie werd duidelijk dat onze aanpak achterhaald was en we op een slimmere manier onze doelgroep kunnen bereiken. Door op een radicaal andere manier naar sales te kijken, veel waarde toe te voegen en aan de hand van bekende voorbeelden, gaf Hanneke ons al direct verhelderende inzichten. Het is fijn om met iemand te werken die expert is op het gebied van sales, die snapt hoe internet sales heeft veranderd en die een plan van aanpak uit haar mouw schudt alsof het niets is. Dat ontzorgt gigantisch.

Aaron Mirck

Aaron Mirck
Co-Founder
PressCloud