Radicale verandering was nog nooit zo eenvoudig

Ben je overtuigd dat er iets moet veranderen in de salesaanpak van je organisatie? Heb je al veel geprobeerd maar heeft het niet geleid tot de gewenste resultaten?

Tijd voor actie. Ga samen met Stryfes de strijd aan.

In drie stappen naar betere verkoopresultaten

De pakketten van Stryfes zijn overzichtelijk en onderverdeeld in drie fases. Na iedere fase bepaal je of je Stryfes in wil zetten voor de volgende. Hierdoor heb je grip om de kosten en het resultaat.

  • Analyse
    In drie weken een analyse van de huidige problematiek en de belangrijkste Battles om tot betere resultaten te komen. Deze Battles zijn onderverdeeld in Quick Fix, Normal Change en High Impact Change.

  • Battle Plan
    De Analyse heeft inzicht gegeven in de Battles. Per Battle maakt Stryfes een gedegen actieplan om ze het hoofd te bieden. Met het Battle Plan kan jezelf aan de slag gaan om de problemen direct bij de hoorns te vatten.

  • Joint Action
    Het uitvoeren van het Battle Plan kan je natuurlijk zelf uitvoeren, maar vaak mist daarvoor de expertise of de tijd. Stryfes voert regie over de uitvoering samen met een of meerdere medewerkers van jouw organisatie.

Het eindresultaat is waar Stryfes voor staat: radicaal betere verkoopresultaten.

Doorlooptijd & Impact

In de service sheets van de pakketten zal je opvallen dat de doorlooptijd van de verschillende fases relatief kort is. Hier krijgt Stryfes veel vragen over. De meeste vragen vallen in de categorie: hoe kan het dat jullie zo snel zijn? Het antwoord daarop is eenvoudig: Door een hoog tempo creëren we een momentum voor change en schuwen het oncomfortabele niet. Ingewikkelde materie en vooral ook gevoelskwesties liggen altijd op de loer. Het is dan onze taak om die zo snel mogelijk te tackelen. Het is echt mogelijk om in drie maanden de eerste veranderingen gerealiseerd te hebben.

Stryfes - Sharing Insights

Analyse

Om de juiste zaken te verbeteren, is het noodzakelijk om de achterliggende oorzaken goed te begrijpen en causaliteit te doorzien. Daar start Stryfes dus ook mee. Drie workshops en tussentijdse toetsen leiden tot een beschrijving van de huidige problematiek en een overzicht van de oplossingsrichting. Dit is de input voor de volgende fase: Battle Plan. De uitkomsten van de analyse zijn Battles, onderverdeeld naar complexiteit om te veranderen. Een analyse is een fixed fee project.

Product sheet
Analyse
Stryfes - Battle Plans

Battle Plan

Per Battle is er een plan. De verschillen tussen de plannen zijn vooral te vinden in de doorlooptijd. De methodiek blijft gelijk. In drie stappen werkt Stryfes naar betere verkoopresultaten. Per plan inventariseren we de belangrijkste stappen om de Battle het hoofd te bieden. Daarna volgt de detailuitwerking en als laatste voegt Stryfes het tijdspad toe. Alle stappen zet Stryfes samen met de door jouw aangewezen medewerkers. De doorlooptijd voor het opstellen van de Battle Plans is afhankelijk van de complexiteit van het plan. Veel plannen zijn in vier weken al klaar. Battle Plan zijn fixed fee projecten.

Product sheet
Battle Sheet Quick FixBattle Plan Normal ChangeBattle Plan High Impact Change
Stryfes - Joint Actions

Joint Action

Het doorvoeren van een verandering vraagt veel van je medewerkers. In lang niet alle organisaties zijn geschikte programma managers beschikbaar. Toch is dat wel nodig om de Battle Plans uit te voeren. Je wil immers radicaal betere verkoopresultaten. Stryfes helpt je ook in de uitvoering van de plannen. We noemen dit Joint Action. De consultants van Stryfes komen allemaal uit de praktijk en hebben ervaring in Sales Management op diverse niveaus. De uitvoering is per Battle verschillend, maar de voorspelbaarheid in kosten blijft hetzelfde. Ook hier werkt Stryfes op basis van fixed fees.