Tjarko Kwee
Tjarko Kwee
Een doorgewinterd ondernemer. In de afgelopen 25 jaar heeft Tjarko alle facetten van bedrijven gezien en geleid, waarbij de commercie zijn hart heeft gestolen. Tjarko is nieuwsgierig, kritisch en zakelijk. Als analyticus blinkt hij uit in het doorgronden van complexe omgevingen en weet hij feilloos de vinger op de zere plek te leggen.
Hanneke Stam-Vogels
Hanneke Stam-Vogels
Sales Strategist. Hanneke is een expert om vanuit de marktvraag salesteams te laten excelleren. De afgelopen 15 jaar heeft ze dit meerdere keren bewezen. Hanneke is ingenieus, geestdriftig en georganiseerd. Hanneke weet met haar aanpak teams in beweging te brengen om gezamenlijk radicale veranderingen te realiseren en doelstellingen te halen.

Doel: een legioen van outperformers

Tjarko en Hanneke hebben jarenlang samengewerkt bij Internedservices. Ze vinden elkaar in hun drang om bedrijven te laten groeien en hun kritische houding ten opzichte van de status quo. Na de samenwerking hebben ze enkele jaren onafhankelijk van elkaar gewerkt, altijd contact gehouden.

In de zomer van 2019 troffen ze elkaar weer. Ze schreven vervolgens een business plan hoe ze het salesvak van binnenuit wilden verbeteren. Naar een nieuwe standaard wilden brengen. Maar het moment was nog niet daar. Beide betrokken bij andere projecten en opdrachten en met het gevoel dat de markt er niet klaar voor was, legden ze het plan op de plank. En daar bleef het tot het voorjaar van 2020. Toen de wereld in brand stond, veel bedrijven hun opdrachten terug zagen lopen en niets meer hetzelfde was.

Stryfes zag het levenslicht en maakte direct een vliegende start. Tjarko en Hanneke zijn het gezicht van Stryfes, maar werken niet alleen. Specialisten vullen hun kennis en kunde aan zodat het totale commerciële vakgebied en technologische benodigdheden als geheel beschikbaar zijn voor de outperformers van morgen.

Hun doel is om een heel legioen aan snelle groeiers te creëren. Bedrijven die als voorbeeld dienen in theorieboeken en artikelen. Bedrijven die opvallen doordat ze de harten van hun klanten veroveren en moeiteloos groeien.

Hoort jouw bedrijf ook thuis in die categorie? Vertel Tjarko en Hanneke waarom.