_how we work

De pakketten van Stryfes zijn overzichtelijk en onderverdeeld in drie fases. Na iedere fase bepaal je of je Stryfes in wil zetten voor de volgende. Hierdoor heb je grip om de kosten en het resultaat.
That is how we like to work!

Vision
Battles
Joint Action
  • Vision

In 4 weken een blik op de toekomst

In vier weken een analyse en visie van de huidige problematiek en de belangrijkste Battles om tot betere resultaten te komen. Deze Battles zijn onderverdeeld in Quick Fix, Normal Change en High Impact Change.
Om de juiste zaken te verbeteren (en vaak door middel van digitalisatie), is het noodzakelijk om de achterliggende oorzaken goed te begrijpen en causaliteit te doorzien. Daar start Stryfes dus ook mee. Drie workshops en tussentijdse toetsen leiden tot een beschrijving van de huidige problematiek en een overzicht van de oplossingsrichting. Dit is de input voor de volgende fase: Battle Plan. De uitkomsten van Vision zijn Battles, onderverdeeld naar complexiteit om te veranderen.
Ik wil een sales visie
  • Battles

Van visie naar strategie

Vision heeft inzicht gegeven in de Battles. Per Battle maakt Stryfes een gedegen actieplan om ze het hoofd te bieden. Met het Battle Plan kan jezelf aan de slag gaan om de problemen direct bij de hoorns te vatten.
Stryfes kent drie soorten Battles. De verschillen tussen de plannen zijn vooral te vinden in de doorlooptijd. De methodiek blijft gelijk. In drie stappen werkt Stryfes naar betere verkoopresultaten. Per plan inventariseren we de belangrijkste stappen om de Battle het hoofd te bieden. Daarna volgt de detailuitwerking en als laatste voegt Stryfes het tijdspad toe. Alle stappen zet Stryfes samen met de door jouw aangewezen medewerkers. De doorlooptijd voor het opstellen van de Battle Plans is afhankelijk van de complexiteit van het plan. Veel plannen zijn in vier weken al klaar.
Maak actieplannen
  • Joint Action

Team up with the best

Het uitvoeren van het Battle Plan kan je natuurlijk zelf doen, maar vaak mist daarvoor de expertise of de tijd. Stryfes voert regie over de uitvoering samen met een of meerdere medewerkers van jouw organisatie.
Het doorvoeren van een verandering vraagt veel van je medewerkers. In lang niet alle organisaties zijn geschikte programma managers beschikbaar. Toch is dat wel nodig om de Battle Plans uit te voeren. Je wil immers radicaal betere verkoopresultaten. Stryfes helpt je ook in de uitvoering van de plannen. We noemen dit Joint Action. De consultants van Stryfes komen allemaal uit de praktijk en hebben ervaring in Sales Management op diverse niveaus. De doorlooptijd van Joint Action is afhankelijk van de complexiteit en impact van de uitvoering.
Uitvoering actieplan
Stryfes - Ralph Duin Work Betty Blocks - Outperformers

“De belangrijkste verassing van Stryfes is dat ze echt onwijs pragmatisch zijn. Geen high-level procesverbeteringen, maar down-to-earth, concrete suggesties waar ik iets mee kan.”

Ralph Duin

Vice President Sales – Betty Blocks

Een andere opdracht?

Onze standaard werkwijze om Sales tot radicaal betere resultaten te laten komen, past veel bedrijven. Maar soms heb je een andere vraag waar onze expertise jouw verder helpt. Geen probleem. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van opdrachten die we ook heel goed kunnen. We love something new! Kom maar op met je vraagstuk.

Tool implementation

Het succesvol implementeren van een Sales tool vraagt veel skills. Die hebben wij in huis.

Help mij

Interim Sales Management

Je salesmanager is weg. Je hebt nu hulp nodig. Wij helpen je om tijdelijk dit gat op te vangen

Help mij

Focus on what?

Je maakt sales-plannen, maar zijn die haalbaar? In een workshop brengt Stryfes duidelijkheid

Help mij

Waar kunnen wij je mee helpen?

Stryfes is geen fancy consultancy firm. We bestaan uit visionairs & doeners. Realisten en pragmatici. We schrijven geen uren, maar biedt vaste methodieken die daarom ook een vaste prijs hebben. We geloven in actie boven tekentafelwerk. We gaan daarmee veel verder dan onze collega consultants. Het is de balans tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Visie en doen.

“Wil je weten wat Stryfes voor jouw kan betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak.”

Hanneke Vogels - Sales Strategist - Helpen

Hanneke Vogels

Sales Strategist
(06) 5263 3631
Bedankt voor je bericht. We nemen snel contact met je op.
Oops, er ging iets fout. Probeer het later nog eens. Of neem zelf contact op 06-52633631.

Neem contact met mij op!