_how we work

Niemand heeft tijd om een jaar te wachten op resultaat. Stryfes helpt jouw bedrijf binnen 3 maanden al meer omzet te realiseren.

Stryfes werkt met een vaste methodiek die snelheid garandeert. Geen hoogdravende rapporten maar keiharde actie samen met jouw bedrijf vormgegeven. In drie stappen naar 5x meer omzetgroei en 30% minder kosten.

Vision
Battles
Joint Action
  • Vision

In 4 weken een blik op de toekomst

In vier weken een analyse en visie van de huidige problematiek en de belangrijkste Battles om tot betere resultaten te komen. Deze Battles zijn onderverdeeld in Quick Fix, Normal Change en High Impact Change.
Dit is de input voor de volgende fase: Battle Plan.
Ik wil een sales visie
  • Battles

Van visie naar strategie

Vision heeft inzicht gegeven in de Battles. Per Battle maakt Stryfes een gedegen actieplan om ze het hoofd te bieden. Met het Battle Plan kan jezelf aan de slag gaan om de problemen direct bij de hoorns te vatten.
Stryfes kent drie soorten Battles. De verschillen tussen de plannen zijn vooral te vinden in de doorlooptijd. De methodiek blijft gelijk. In drie stappen werkt Stryfes naar betere verkoopresultaten. Alle stappen zet Stryfes samen met de door jouw aangewezen medewerkers. De doorlooptijd voor het opstellen van de Battle Plans is afhankelijk van de complexiteit van het plan. Veel plannen zijn in vier weken al klaar.
Maak actieplannen
  • Joint Action

Team up with the best

Het uitvoeren van het Battle Plan kan je natuurlijk zelf doen, maar vaak mist daarvoor de expertise of de tijd. Stryfes voert regie over de uitvoering samen met een of meerdere medewerkers van jouw organisatie.
We noemen dit Joint Action. De consultants van Stryfes komen allemaal uit de praktijk en hebben ervaring in Sales Management op diverse niveaus. De doorlooptijd van Joint Action is afhankelijk van de complexiteit en impact van de uitvoering.
Uitvoering actieplan
Stryfes - Ralph Duin - Betty Blocks

“De belangrijkste verassing van Stryfes is dat ze echt onwijs pragmatisch zijn. Geen high-level procesverbeteringen, maar down-to-earth, concrete suggesties waar ik iets mee kan.”

Ralph Duin

Vice President Sales – Betty Blocks

Een andere opdracht?

Onze standaard werkwijze om Sales tot radicaal betere resultaten te laten komen, past veel bedrijven. Maar soms heb je een andere vraag waar onze expertise jouw verder helpt. Geen probleem. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van opdrachten die we ook heel goed kunnen. We love something new! Kom maar op met je vraagstuk.

Tool implementation

Het succesvol implementeren van een Sales tool vraagt veel skills. Die hebben wij in huis.

Help mij

Interim Sales Management

Je salesmanager is weg. Je hebt nu hulp nodig. Wij helpen je om tijdelijk dit gat op te vangen

Help mij

Post Merger Integration

Na overname meerdere sales- afdelingen samenvoegen?

Help mij

Waar kunnen wij je mee helpen?

Stryfes is geen fancy consultancy firm. We bestaan uit visionairs & doeners. Realisten en pragmatici. We schrijven geen uren, maar biedt vaste methodieken die daarom ook een vaste prijs hebben. We geloven in actie boven tekentafelwerk. We gaan daarmee veel verder dan onze collega consultants. Het is de balans tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Visie en doen.

“Wil je weten wat Stryfes voor jouw kan betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak.”

Hanneke-Vogels-Sales-Strategist-2

Hanneke Vogels

Sales Strategist
(06) 5263 3631

Neem contact met mij op!