CRM, je kan er niet om heen. In sales heb je het nodig om al je klantgegevens en verkoopkansen bij te houden. Maar de CRM’s van tegenwoordig kunnen ongelooflijk veel meer. Maak jij optimaal gebruik van je CRM?

Veel salesmanagers weten dat het niet zo is. Verkopers werken hun informatie niet op tijd bij, ze maken geen gebruik van alle opties en het is allemaal niet zo handig ingericht. Je zou bijna een nieuw CRM uitzoeken en met een verse database beginnen. Een CRM migratie is een tijdrovende klus. Geen enkel salesteam heeft daar echt zin in.

Het kan veel makkelijker: een CRM upgrade. In een dag tovert Stryfes jouw CRM om tot een goed geoliede machine.

Dit is hoe het werkt

Tijdens de workshop in de ochtend bespreken we samen met jouw team alle issues. Deze zetten we op een lijst. In de middag voert Stryfes de verbeteringen door.

Soms zijn de wensen groter dan in een middag gerealiseerd kunnen worden. In dat geval maakt Stryfes een blueprint (technische uitwerking) van de wijziging. Deze kan je dan zelf, of jouw CRM consultant als je die hebt, doorvoeren.

Dit zijn de CRM systemen die Stryfes verbetert:

ActiveCampaign, FreshSlaes, HubSpot, Membrain, Nutshell, Odoo, Pipedrive, Zoho

Dit wil ik!

Dan gaan we aan de slag.

Vul het formulier in en je ontvangt van Stryfes een offerte voor de upgrade.

Het tarief is afhankelijk van het formaat van jouw salesteam en het CRM dat je gebruikt. Teams tot 10 medewerkers met een CRM uit de lijst hebben al een CRM upgrade voor 1975 euro.

Nadat je de offerte hebt ondertekend, plannen we samen de dag in. Bijna altijd kan dat binnen 4 weken.

Hanneke-Vogels-Sales-Strategist-2

Hanneke Vogels

Sales Technology Director

Stryfes heeft een no SPAM policy: jouw gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te nemen.