De Uitdaging

We liepen met onze startup Presscloud tegen de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we meer mensen helpen met hun PR-uitdagingen? Ons sales- en onboarding-proces waren stroperig, kostten teveel tijd en leken niet efficiënt. We hadden het idee dat onze aanpak slimmer kon. Maar hoe?

Sales Proces

Hoe kunnen we ons sales proces versnellen?

Onboarding

Hoe kan de onboarding van klanten beter verlopen?

Business Model

Welk business model past het best bij onze dienst?

“Baanbrekend, innovatief en snel”

Stryfes - PressCloud - Aaron Mirck - Outperformers
Aaron Mirck

Co-Founder

De aanpak

Dankzij Stryfes hebben we het over een compleet andere boeg gegooid – en is onze aanpak slimmer, sneller en beter geworden. We zijn deze aanpak nu aan het implementeren, dus op weg om dat doel te bereiken.

Al in de eerste sessie werd duidelijk dat onze aanpak achterhaald was en we op een slimmere manier onze doelgroep kunnen bereiken.

Verkoop verbeteren

Stryfes heeft ons geholpen om ons verkoopproces meer aan te passen aan het koopproces van onze klanten. Deze verandering heeft direct geleid tot meer verkopen.

Smooth Onboarding

Door de analyse van Stryfes hebben we ons onboarding proces aangepast. Onze klanten kunnen eerder gebruik maken van de dienst en hebben sneller resultaat door Presscloud.

Conclusie

Door op een radicaal andere manier naar sales te kijken, veel waarde toe te voegen en aan de hand van bekende voorbeelden, gaf Hanneke ons al direct verhelderende inzichten. Het is fijn om met iemand te werken die expert is op het gebied van sales, die snapt hoe internet sales heeft veranderd en die een plan van aanpak uit haar mouw schudt alsof het niets is. Dat ontzorgt gigantisch.

Word een outperformer

Hanneke Vogels - Sales Strategist - Helpen

Hanneke Vogels

Sales Strategist
06-52633631

Ik ga akkoord dat Stryfes contact opneemt